Lennart skriver.

Ja bloggen skall väl få sitt innan vi beger oss av mot sydligare breddgrader: Vad jag/vi förväntar oss, blandat kompott av sol, värme, vyer, djur & natur, fukt, kyla och snö förmodligen en hel del ansträngning J summa summarum en helt otrolig upplevelse…..

       


För att nå dit så har vi tränat en hel del, började tidigt (3,5 månad sen) att gå en del långpromenader med ryggsäck började på ca 18 kg slutade för någon vecka sedan på 43 kg, har inte några speciella sträckor utan jobbade mer i tid, dom längsta i drygt 3,5 tim, en hel del skidåkning har det blivit, inte så långa sträckor men med mera intensitet istället, lite lättare gymträning har det blivit någon gång i veckan samt välbehövlig stretching.

 

Många veckor så har vi kört 6 pass i veckan ibland dubbla dvs. skidåkning samt en ryggsäcks sväng – mitt i dårskapen  så dök det upp en draghunds tävling på nära håll, så här i efterhand så kan man ju konstatera att vi var rätt nerkörda hade nog behövt en par veckor med lite lättare träningsperiod för att få lite mer klipp i åkningen, så det tar vi med oss in i ev framtida tävlingar, trots det så var det ju nära på ett cert….

Som bonus så känns knäna bättre än på länge / skadade dom ju under ett kurstillfälle i maj 2011.

 

Några av korten på ”grabbarna” kan man ju tro att våren är på G, men nu snöar det igen J så vi får nog vänta någon månad till om det är någorlunda normalt, sen så kryddar vi med ett lånat kort av det som komma skall….



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0